alexolausson

Ta mig tillbaka till varma dagar

Just nu längtar jag så sjukt mycket efter sommar och sol, trots att jag ska satsa på att jobba hela sommaren så hade jag verkligen inte dött av några timmar i solen. Jag må älska vinter och snö men nu är jag nöjd för denna gång. Det är ändå bara grått och regnigt ute nu så värme skadar mig inte.

 

Helgen försvann verkligen i ett svep och jag han knappt reflektera över att det var helg. Kryssningen var i vartfall superkul och det skall göras om inom snar framtid! Jag har lite bilder men har inte hunnit med att ladda över dom ännu, men ska försöka hinna det så snart som möjligt.

Idag är det redan onsdag, halva veckan har passerat vilket passar mig perfekt. Det känns som dagarna går framåt utan att jag ens märker av det. Har även fått börja träna igen och ja, det känns, helt seriöst så kan jag knappt gå, det gör sååååå jävla ont rent ut sagt. Skulle köra min programmering idag men jag kan lova att jag får lägga om veckans schema för jag kan inte ens sätta mig ner normalt, haha. Så idag får det bli lite pressar och liknande, imorgon en klass och på fredag sista programmeringen för veckan. Ja, så får det bli. Annars har jag faktiskt inte så mycket mera att berätta om mina dagar, för just nu händer det inte så mycket mera än jobb och träning. Så nu ska jag byta om, smälta maten och sen rusa iväg, kan försöka hinna med att föra över bilderna innan jag lägger mig ikväll, under tiden så får ni ha det bäst!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas