alexolausson

Om ingenting

En skål från i måndags när vi firade ett år ihop jag och Lucas. Vi åt middag tillsammans här hemma och skålade med ett glas bubbel, så himla mysigt och enkelt, precis som vi vill ha det. 

 

Hej på er. Kom hem från jobbet för en stund sedan och är helt slut i huvudet. Försöker lite mentalt förbereda mig på att stänga imorgon, alltså inte sluta förrns först vid 17.30, puuuh. Kommer vara en såååå välförtjänt helg må jag lova. Nu efter jobbet var planen att ta det lite lugnt och sen ta en promenad med kära Mikaela men tyvärr har hon blivit sjuk så får ta en promenad själv, men det är skönt det också, lite ensamtid sådär, rensa skallen och sådant. 

Annars har vi faktiskt inga som helst planer för kvällen, ska bara ta det lugnt, ta en varm dusch efter promenaden och komma i säng tidigt. Så skönt. Hoppas ni har haft en bra dag.

 

ps. bloggen kommer bli bättre men just nu hinner jag inte riktigt fota och liknande samt att det har varit väldigt stressigt med lägenheter och liknande så har inte haft tid för allt, men jag är snart på spåret igen. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas