alexolausson

Jag säger tack för att du finns

Förlåt för min frånvaro men sanningen är att jag inte alls har orkat. Mår ännu inget vidare. Vaknade upp en natt för ett par dagar sen med 39,5 grader feber och halsont utan dess like. Blev sängliggande hela dagen med kroppen fylld av värktabletter. Lyckades på kvällen ta mig en snabb dusch med mer orkade jag inte. Idag tog jag mig i kragen och besökte läkaren som på 30 sekunder efter provet tagits konstaterade att jag har halsfluss, TYPISKT! Det var bara att köpa en massa citrusfrukter och hämta antibiotika direkt. Det jobbiga är ju att jag knappt kan svälja. Idag fick jag dock i mig lite korv och ris, annat än yoghurt. Rena bantningskuren med halsfluss kan jag lova, haha. 

Har dock en fantastisk pojk som ligger och baddar mig med kallt vatten på kroppen och i ansiktet när jag är glödhet, som hämtar det jag behöver och bara står ut med mitt gnällande. Pratade med mor igår och hon sa att jag har ALDRIG haft så hög feber i hela mitt liv, inte heller halsfluss så det är väl inte så konstigt att jag känner mig överkörd och nedgrävd på samma gång, haha. 

 

Nu kanske ni iallafall förstår varför jag inte uppdaterar varje dag. Men som sagt så går jag nu på antibiotika och febern börjar gå ner, ge mig några dagar så ska jag allt vara på benen igen. Vi hörs så fort jag hämtat energi inför nästa inlägg ;) Ha det bra sålänge.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas