alexolausson

Jag gjorde det för dig.

( tatueringen är nygjort och håller på att läka, därav lite olika i färgen samt lite ojämn här och var, men som sagt, den läker och flagnar)

För 1,5 månad sedan somnade du in med familjen vid din sida. För en och en halv månad sedan förlorade vi vår trogne krigare, vår bästa vän, får hjälte, för en och en halv månad sedan fick himlen tillbaka den vackraste ängeln, den med ett hjärta värt mer än guld och diamant. Jag saknar dig så mycket trots att jag vet att du har ro nu, trots att jag vet att du dagligen slipper kriga dig igenom dina timmar, du kan nu andas själv, springa fritt, skratta, äta ditt älskade godis utan att mormor säger nej ( vår lilla gottegris), du behöver inte sätta dig ner varje meter du går för att hämta luft, du behöver inte längre hjälp för att ens ha en chans att komma upp ur sängen, du behöver inte längre pendla mellan hem och sjukhus, du är fri. 

Trots att vi vet allt detta så är du så otroligt saknad här hemma, mer än någon kan ana. Ännu känns det så ofattbart, det är knappt att jag kan tro på det. 

I tisdags tatuerade jag in detta för dig, "Hero of war " för det var precis det du var och precis det mormor sa " Du är en riktig krigare min Helge". Jag tänker på dig varje dag och jag skulle göra allt för att få träffa dig igen. Vila i frid älskade du, så ses vi i framtiden. Jag ska göra dig stolt <3 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas