alexolausson

Goodmorning

Min livkamrat, min fästman, far till mina blivande barn, min framtida man, min vän, min tid, mitt allt. Aldrig ska jag sluta älska dig.

 

Godmorgon. Klockan börjar närma sig halv 10, så om någon timme redan ska trion här hemma bege sig ut på ärenden. Först ska Lucas ha möte på Anova och därefter ville dom till Täby-centrum. Sen får det bli till att åka hem för att göra middag ihop innan min träning ikväll. Igår så var jag så smart att jag glömde mitt passerkort hemma så kunde inte träna på Norrort, därför fick det bli gymmet där Lucas tränar, tur att jag kunde köra min prog ändå, fantasin för gymträning är lite bortblåst tyvärr. Men med detta hann jag med mina älskade löp-intervaller, shit vad jag älskar dom och vad jag hoppas på att Norrort tar in ett löpband. Gäller att hitta det positiva i det negativa ;)

Tillbaka till dagen. Har precis väckt Nilo och gjort frukost, så medan jag ska fixa mig nu ska jag försöka mig på att väcka hjärtat också, men det är lättare sagt än gjort när han helst vill sova liiiiite till. Haha, men får försöka så vi kommer iväg i tid. Hoppas ni får en bra dag, själv ska jag njuta lite extra då det är sista veckan på semestern. Nästa vecka är det back on track.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas