alexolausson

På hemmaplan

Fler från Solide och shit vad sugen jag blir på att köra detta! Nästa år tänker jag kvala in, det bara måste bli så. Detta är från finaldelen och trots regn och rusk så krigade dom sig igenom, riktiga kämpar.

 

Och jag säger, goooodmorgon! Det värsta med att sommaren börjar försvinna och att hösten och kylan närmar sig är nog dessa förkylningar. Nu har jag varit smått dålig, förkyld och haft halsont i tre veckor och SJÄLVKLART, just idag när jag var så sjukt taggad på löpträningen så slår halsen till. Nu sitter jag med snorig näsa och halsont igen och får därmed avstå löpningen. Blir sååå irriterad. Så nu när jag tryckt i mig min frukost och tänker jag gå upp och värma en stoooooor kopp te, väcka hjärtat och mysa lite innan vi fixar oss för en tur till Överby. Ska kika på en tröja som Lucas lagt undan och skor inför nästa helgs bröllop, därefter åker vi hemåt och förbereder oss för lite kalas för syrran som fyller år på måndag. 

Resan förövrigt gick snabbt och smidigt hit ner och nu stannar jag tills på måndag, det är verkligen sååå skönt att komma hem till sitt kall. Men nu, nu ni, nu blir det te i fulla muggar! Hörs sen. Ha en underbar lördag.

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas