alexolausson

NEW IN 6.0

Hur snygga? Alltså jag är ju totalt nerkärad i dessa pärlor. 6.0 i mitt hjärta! Dom är så otroligt sköna på. För. er som tränar Crossfit, tveka inte, beställ dom NU! Jag kan meddela att sportamore har ett litet erbjudande nu då dom sänkt priset på skorna till 969:- istället för 1295:-. Fri frakt också för den delen och leveransen är sjukligt snabb. Jag la min beställning på fredagkväll ( runt 23.00) hämtade ut dom på måndag, så inte ens en arbetsdag, grymt!

 

Från skor till vardag. Ännu en arbetsvecka har snart passerat och jag hänger inte alls med, vart tog de andra dagarna vägen? Tiden går ruskigt fort. Tampas ännu med förkylning och idag kom halsont tillbaka lagom när jag var och tränade, sablarns! Tur att jag åker hem till Trollhättan imorgon och får vila upp mig lite. Kan behövas. Har precis packat klart så jag slipper det imorgon då planen är att åka redan vid 17.00 efter jobbet, tar ju ändå ca 5 timmar ner och jag antar att jag inte kommer vara den piggaste på jorden efter 9 timmars arbete på förskola ;) Haha! Men men, ska bli skönt att komma hem till familjen igen iallafall, få sova i sin säng och vakna upp till småpratat från mamma utanför dörren. Tänkte att jag skulle försöka hinna med ett besök i boxen där hemma också, men vi får se, mest tid ska gå till att bara vara och hämta energi. Har dock två tandläkarbesök inbokade som jag inte glömmer trots att jag vill det, haha! 

Men nu tänker jag krypa ner i sängen igen. Imorgon blir det uppstigning tidigt för sista passet denna veckan. Kram på er. Godnatt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas