alexolausson

Måndag igen

Här har ni de sista bilderna från Solid som vi kikade på för några veckor sedan! Blir lika taggad varje gång jag ser dom. 

 

Nu har helgen rusat förbi och snart ska bi bege oss tillbaka till Stockholm. Vill inte alls åka denna gången, vill stanna några dagar till känner jag.. Men men, om 3,5 vecka rymmer jag hit igen. Helgen har varit superbra. Vi har firat syrran som idag fyller år, alltså träffat släkten, myst framför tv:n, badat, jag har tränat ute, vilket har varit fantastiskt då vädret hållit sig, sen har jag också hunnit med en middag ute med pappa :D 

Idag startade jag morgonen med ett tandläkarbesök för sista kollen nu när jag inte har kvar tandställningen, därefter blev det frukost hemma hos Rebecca's mamma då R också är på besök här, sen blev det löpträning med henne och Sony, därefter åkte vi hem, snabbt gjorde iordning oss och sen rusade vi till tandläkarbesök nummer två då jag skulle laga MEN jag slapp för det var inget hål, det var "bara" en skada som jag inte kan eller behöver laga, ' andas ut'. Så nu är vi hemma, har packat ihop oss och ska nu till Rebecca för en stund med henne och sen beger vi oss uppåt i landet, ska hinna säga hejdå till pappa också på samma gång. Hoppas ni har haft en bra dag. Ville bara visa att jag lever. Så vi hörs imorgon. Kram på er. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas