alexolausson

icaniwill - new in

I lördags för en vecka sedan var det invigning för Crossfit Norrort's nya, superfina lokal. Perfekt läge för att kapa ett par snygga träningsbyxor då dom hade 20% rabatt på allt. Hur snygga är dom inte? Måste säga att dom sitter bättre än alla tights jag någonsin haft och det är varken ett eller två par. Dom sitter på plats, otroligt bekväma och man känner sig faktiskt riktigt snygg i dom också. Klicka hem ett par vettja, jag sätter handen på hjärtat, ni kommer INTE ångra er! Ni hittar dom HÄÄÄÄR bland allt annat snyggt! In och kika.

 

Godmorgon på er. Äntligen helg igen, denna kom fort men var efterlängtad. Vaknade strax innan 08.00 men kände att jag ville ligga kvar en stund, men när klockan slog 08 klev jag upp, kunde inte somna om och blev för rastlös för att ligga kvar, så drog på mig träningskläderna och gick ut på en promenad, ca 40 minuter blev det, så skönt! Älskar verkligen att starta morgonen med en promenad, får passa på innan det är minusgrader. Nu är jag tillbaka igen och ska strax smaska i mig lite frukost innan det är dags att sätta sig i bilen och åka till boxen för ett lördagspass. 

Efter träningen är det raka vägen hem, göra sig iordning, äta lite lunch och sen kommer det lite gäster hit då vi ska fira Lucas pappa som fyller år idag. Det blir en bra lördag det. Hur tar ni vara på ledigheten? Och har ni känt att hösten verkligen klivit fram nu? Ganska mysigt om jag får säga det själv. Nu skriker magen, dags för mat. 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas