alexolausson

New in / nytt jobb

ph: jag 

#superman/batman - halsbandet beställde hjärtat hem till oss, hur sött va inte det då? Sen ser ni även topparna/sportbh:arna vi beställde hem, vi kommer rocka i sommar;) Så snygga, älskar den/dom. Vi beställde dom i de storlekar vi brukar ha (S i 38, jag i 36) men dom var stora så vi skickade tillbaka och beställde i 34, dessa passade perfekt. Så ska ni beställa ( adidas hemsida) så gå ner 1-2 storlekar. Dom har kanon service så var inte rädda ifall ni måste skicka tillbaka, det är gratis retur och för mig tog det ungefär 1 vecka att få tillbaka pengarna så dom är kanon. 

 

Godmorgon på er. Redan onsdag idag, om två dagar åker jag till Stockholm med S, det ska bli såååå skönt. Vi kommer ha en kanonhelg! Ska bli härligt med lite " semester " från verkligheten. Idag ska jag iallafall till skolan 12.30-15.30 , matematiken ropar... Efter skolan trampar jag mig direkt iväg till gymmet för att 17.00 köra ett Crossfit-pass. Sen blir det hem för att städa rummet, kolla vad som ska tvättas och plugga. Dessa dagarna kommer rusa. Imorgon jobbar jag från 10-17.00 och sen direkt efter är det Crossfit och på fredag åker jag, som sagt, tiden rusar. 

 

Just det. jag har inte berättat att jag lämnat sjukskrivningen och börjat jobba igen. Eller jag går som vikarie på förskola, ( dagis för er som använder det ordet ännu). Så imorgon ska jag dit och jobba med småttingarna och det ska bli så sjuuuuukt kul :D Jag är riktigt nervös men jag längtar ändå som en tog, bebislängtan kommer växa så det knakar kan jag ju lova, haha. Men nu ska jag väcka älsklingen så jag hinner mysa lite innan skolan. Ha en bra dag så hörs vi.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas