alexolausson

Mat-tips

ph; jag.

Dagens lunch blev spenat, avokado, potatis, kyckling och keso vid sidan med lite örtsalt på. Dricka till blev vatten och innan en kopp grönt te. Riktigt smaskigt. 

 

Hej på er. Nu går dagarna riktigt fort och veckan är redan slut, eller rättare sagt så har veckan precis börjat. Jag startade veckan med ett läkarbesök i hopp om att dom skulle hitta vad som var fel på knät, men icke. Så vi cyklade hem igen, gjorde iordning lite te och mat. Nu står hjärtat i vardagsrummet och har börjat så smått packa sin väska inför hemfärden som ska göras idag. Denna gången stannar jag kvar här hemma tills på torsdag då jag åker upp. S har möten uppe i Stockholm och jag har skola så denna gången fick det bli så tyvärr :/ Kommer längta som tusan tills vi ses på torsdag. 

Medan S packar så väntar vi på att badet ska bli klart och jag pluggar även lite men fick ta en paus kände jag, haha! Ibland blir det lite mycket i skallen och då ger jag upp i någon timme sen är jag back on track igen;) Får passa på nu när det är lugnt hemma och inte fullt hus. Ja annars finns inga fler planer idag. 19.45 kör jag ett Crossfit-pass och sen är det dags för tidig säng och lika tidig uppstigning imorgon. Nu är badet klart, dags att mysa ner sig där en stund. :) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas