alexolausson

Fråga: Hur blir man biff?

Jag har fått frågor om hur man ska träna för att " bli biff " som många skriver. Det är såhär. Träningen ska inte vara ett tvång, en press, träningen ska inte kännas psykiskt jobbig, den ska inte vara en börda för dig. Träning ska vara kul, du ska längta, du ska känna kämparglöden och nöjet i det du gör, det är steg ett. För mig tog det många år innan jag hittade mitt och idag har jag hittat vad jag vill syssla med och det är CrossFit. Jag är gammal gymnast och friidrottar bland annat vilket går in i CrossFit, så detta passar mig hur bra som helst. 

Sen för att få dom där resultaten alla suktar efter så krävs disciplin, kosten är a&o. Det krävs att man äter rätt, rätt mängd och rätt form av man. Jag är inte utbildad alls inom kost så jag tänker inte predika om det här. Jag råder er istället att uppsöka en kostrådgivare ni litar på som kan hjälpa er. Vill ni ha träningstips och råd så är det bara att lämna er mail eller liknande. Jag finns även på facebook ( alexandra olausson) där ni kan skriva till mig. Jag hjälper allt och alla så gott jag kan, och kan inte jag så kommer jag givetvis visa er vägen till den som kan hjälpa er! 

 

Men kom ihåg, hitta ditt, träning ska vara kul, målen ska vara tydliga men sätt aldrig för hög press. Maten är a&o, ungefär 70% av dina resultat, vilan är viktig den också. Ta hand om er och skriv bara om det är någonting specifikt ni vill veta. Det är väldigt svårt att säga rätt och fel här för mig när jag inte riktigt vet vilka resultat ni är ute efter, eller vilka mål ni har, så för mig är det lättare om ni skriver och rådfrågar, jag hjälper som sagt så mycket jag kan. :D Lycka till nu! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas