alexolausson

2 månader och kvällsmys

ph: jag 

I onsdags hade jag och S vår 2 månadersdag och det "firade" vi med en massa frukt, och kvar. Perfekt mys för oss. Älskar denna människan så otroligt mycket så det är galet. 

 

 

Från kärlek till vardag. Fredag idag och jag gjorde i morse min sista arbetsdag för denna veckan. Smet hem en snabbis och fick mat i magen som S hade gjort iordning, sen cyklade vi till skolan och hade lektion från 12.30 - 15-30, tog med mig S dit, lite intressant var det allt ;) Efter skolan cyklade vi hem och lämnade cyklarna och sen fick det bli en tur till Överby, självklart hittade jag inte det jag skulle ha hem denna gången heller så vi köpte fredagsmys och drog oss hemåt istället eftersom att jag var tvungen att skriva klart mina skoluppgifter. Så om ett tag, nu när alla måsten är gjorda ska vi lägga upp lite frukost och gott som vi ska kika på framför Let's dance. Ska någon av er kolla? 

Imorgon ska jag stå på loppis, ska dit redan 07.30 och vara där till 15.00 och sen vidare till träning, så det blir tidigare säng idag med och ännu tidigare morgon samt en låååång dag ;) Vi hörs mer imorgon, ha en kanonfredag! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas