alexolausson

Lunchtips

ph: jag 

Igår medan jag var ute ställde sig S och L och gjorde sushi och nedan har ni resultatet. Jag är inte så förtjust i sushi men detta var faktiskt riktigt gott och faktiskt väldigt mättande om jag får säga det själv. Det får vi allt göra om någon dag. Perfekt lunch

 

Igår vad jag ute och körde trappintervaller och ja...det känns i benen idag men trots det så tänker jag köra ett pass sen tänkte jag :) Gillar att köra lite senare på dagen, mer energi plus att man somnar såååå gott efter lite mat och nedvarvning. Perfekt :D Imorse tog vi även en långpromenad innan vi åt en väldigt sen frukost. Områdena häromkring är så fantastiskt fina, när vi i småstäderna säger Stockholm ser vi alltid storstad, massa bilar och ett enda stort stressparti, men icke. Det finns så mycket lugn, så mycket fint, så underbart. Vi gick i ungefär en timme och svängde sedan förbi affären påvägen hem.

Nu på eftermiddagen har vi varit borta vid farmor's grav, vi kikade även på minneslunden där jag möttes av tre hundar.... Schäfrar faktiskt. En av hundarna såg EXAKT ut som min bebis som fick somna in och den hunden såg först S och kikade bara på honom men när jag kom upp för trapporna och hunden såg mig kom hon fram och ställde sig framför mig, såååå läskigt men åh så underbart, precis som min bebis som jag saknar såååå mycket :(  Nog om det, väl hemma blev det lite lunch och nu en kaffe innan vi ska iväg och köpa ett par byxor till mig, behöver nya boyfriendjeans så det ska vi köpa :D Sen blir det träning. Så nu får jag rusa, hejdå. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas