alexolausson

new in

ph: Sony

Godmorgon sjusovare, dags att liva upp. Själv har man redan avklarat ett intervall-pass och även fått i sig frukost och kikat på ett avsnitt av den nya säsongen av Orange is the new black - jag hoppas att ni inte har missat att dom släppt den nu. Börjar äntligen komma lite på plats här i Stockholm. 

Vi har en väska kvar att packa upp, imorgon ska vi till IKEA för att köpa lite småsaker. Igår var vi på kvällen iväg och kollade på boxar ( crossfit) och har som det ser ut nu hittat min plats. Ska dit på ett pass på söndag och tisdag för att prova på om det är något för mig men ännu känns det faktiskt som jag platsar där, riktigt coacher, vilket jag tycker är väldigt viktigt. Ja annars har vi inte gjort så mycket mera, varit och kikat lite i affärer, tagit det lugnt, jag har skrivit på lite jobbpapper och ska skriva på ännu ett på måndag, skickat iväg några mail och sitter även och håller tummarna för att komma iväg på nästa steg i polisansökan. // Idag är det ingenting mera än fotboll som står på schemat, och vi får väl se vart vi kikar på den, inte helt bestämt ännu men eftersom att S börjar bli dålig så kanske vi är hemma, får se. Som sagt, annars har vi ingenting mera planerat och det kan faktiskt vara riktigt skönt ibland det också :) 

 

Förövrigt, visst är jackan jag köpte, som ni ser på bilderna ovan riktigt fräsch? 399;- på vero moda, riktigt nöjd. Men nu blir det mer OITNB innan dusch och lunch! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas