alexolausson

Kvällsmål

Proteinpannkakor med frysta hallon och lite kokos, perfekt kvällsmål. Tog även en naturell riskaka med en skinkbit - proteinpannkakor från gymgrossisten. Går fort och smakar hur gott som helst. Man kan även ha lite kvarg vid sidan om om man vill det. 

 

Godkväll på er. Imorse vaknade jag vid 10.00, minns inte när jag sov så länge senast. Men jag vaknade vid 07 någon gång, men mådde såååå illa så slängde mig ner i sängen igen för att hoppas på att det skulle bli bättre, somnade i ett par timmar och ja, det gick över. Väl uppe var det tid att göra sen frukost samt matlådor för dagen. Hann också med att packa upp väskorna och ta en promenad med hunden innan klockan slog 12.30 då vi tog cyklarna in till stan. Hade tid hos tandregleringen 13.00 för att göra avtryck av tänderna. Därefter blev det en tur till stan för att sätta in pengar, kika på konsert som min gamla gymnasieskola höll i, vi fick också in en lunch vid vattnet, sen vid 16.30 mötte vi upp Hanna ( lärare när jag gick gymnasiet) för en fika och lite tjat :) Riktigt mysigt. Hon har varit en riktigt speciell person i mitt liv och kommer alltid vara, så kände att jag ville ha en riktig hejdåstund, vilket jag fick. 

Ja, sen rusade jag till gymmet, körde ett pass och sen hoppade vi på cykeln och här är vi. Mätt och belåten efter pannkakskvällsmål. Så nu tänkte jag borsta gaddarna och sen krypa ner i sängen, imorgon är det jobb som gäller. Godnatt på er. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas