alexolausson

Gamle dal / träning

Tre från Gamle Dal i Trollhättan. Saknar denna plats att promenera på, ett utav ställena jag kommer smita till så fort jag kommer hem igen. 

Godmorgon från storstaden. Hur har ni det? Är det någon mera än jag som saknar sommaren som bara den? Nu har regnet hållit sig borsta iallafall, men ingen brännande sol, hoppas den kommer snart. Jag vaknade vid 07.00 och insåg snabbt att det var lika bra att dra sig upp för annars skulle jag bara stressa sen istället, sagt och gjort. Slängde i mig en Ripped hardcore och blandade till lite BCAA och sen pluggade på mig lurarna och drog mig iväg till mina kära intervalltrappor, riktigt härligt och det brände som bara den. Såhär såg det ut.

6 varv på varje steg

6 varv på vartannat steg

6 varv i backe

Vila ca 2-3 minuter

3 varv på varje steg

3 varv på vartannat steg

3 varv i trappa

1 varv utfall i trappan. 

Joggade dit och hem. 

Har fått i mig frukost också. 1 dl havregrynsgröt med en skopa proteinpulver och färskpressad juice vid sidan om. Mumma. Men nu ska jag ta och väcka S och sen hoppa in i duschen. Vid 11 tiden ska vi åka bort till brommagymnasium där en gymnastiktrupp har läger. Ska hälsa på dom och prata med en coach angående att träna samt börja med gymnastiken igen. Sen tar vi det lugnt i vädret och ikväll är det dags för ett gympass samt att jag ska fixa mitt kort så jag kan börja träna riktigt nu! Har bestämt vilken box det blir, vilket känns kanon. Men nu får jag sätta fart så vi kommer iväg. Ha en bra dag så hörs vi så fort jag kommit hem igen. 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas