alexolausson

Uteträning - motivation - LÄS

Det finns verkligen inga ursäkter när det kommer till träning. Träning betyder inte att lyfta det tyngsta vikterna eller spendera halva dagen på ett gym. Man behöver inte ens ha pengar för att träna, träna betyder må bra. Träning kan bestå av en promenad med högre tempo, en cykeltur i skogen, yoga på något mysigt ställe, kanske en plats längst vattnet, eller som ni ser på bilderna ovan, en viktfritt pass som består av några magövningar och benövningar samt några intervaller i trapporna. Natur är likt balsam för själen, naturen bär med sig ett lugn.

Som många vet tränar jag väldigt hårt, men det är min livsstil. Jag tränar ca 5-6 gånger i veckan vilket består av 2 intervallpass, ett distanspass (3-5km löp) och 4-5 crossfit-pass. För mig är denna träning lagom, ibland hoppar jag ett pass för att som igår, vara på skansen med vänner en dag, ibland skippar jag löpning och tar en rofylld promenad, ibland åker jag till boxen, drar ner tempot och kör enbart teknikträning, men för mig funkar denna träningen, för mig är det inte lika tungt som det kanske ser ut att vara för DIG, denna träning jag utför passar inte för alla men för mig är den perfekt.

 

Jag tränar för att:

Hålla mig i form
Ha rutiner
Min medicin för min ADHD


Men det är inte bara därför, jag tränar även för att:

Det är kul
Jag mår bra av det 
Det är min livsstil
Och jag ÄLSKAR denna typ av träning, detta typ av liv.

Detta är jag, bara jag. Jag väljer att lägga mina pengar på bättre mat, på Crossfit-kort och x antal träningsplagg och redskap istället för att äta ute varje dag, springa på krogen eller boka dyra partyresor, för det är verkligen inte jag. 

Jag går ut med vänner men jag väljer en nykter utgång och kanske går hem ett par timmar tidigare för jag har valt mitt sätt att leva och det sätt jag lever på är det sättet JAG mår bra av. som jag ÄLSKAR och det är den livsstilen som bildar mig. Ja, tro mig jag har testat många sätt att leva på men jag har aldrig mått så bra i mig själv som jag gör nu, jag har kommit så långt. Hade jag aldrig hamnat i detta liv hade jag aldrig mått såhär bra, jag hade aldrig klarat skolan eller haft den arbetsmotivation jag har, jag hade aldrig tänkt tanken att jobba med gymnaster, jag hade aldrig kunnat hjälpa så många med träning som jag gör idag.

Så till er som tänker träna och betala dyra pengar för att få snyggaste strandkroppen 2016, lägg det åt sidan. Ta en stund, testa er fram, hitta det som bildar ER, DIG, hitta det som gör att du längtar, skrattar och mår bra, det som inte får dig att stressa igenom ett pass för att du ska hinna fixa dig inför dagen eller kanske kvällen, hitta ditt kall. För det är det kall som gör att du trivs som bäst, som gör att du lyckas nå dina mål. Så hitta din väg, din form och gör det på ditt sett. Du mår du som bäst. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas