alexolausson

Skansen #1 - Dagens WoD / träningspass

Hej på er.  Här kommer några bilder från när vi var på skansen förra veckan. Vädret var med oss under hela dagen och vi var där närmare 5-6 timmar. Kikade på en maaaaassa djur, åt mat och glass och bara njöt av tiden. Älskar djurparker, dock får jag lite ont i hjärtat då jag vet att det inte alltid är så snällt mot djuren, men själva stämningen är underbar, bara gå där i lugnet, se en massa och bara vara. Det skall göras igen! 

 

/ till idag: Vaknade strax efter 07 och vid 08 sprang jag iväg till trapporna för ett intervall-pass och fyfaaaan, det var jobbigt och satt riktigt långt upp i halsen. Lite hatkärlek det där. Kom tillbaka och åt frukost vid 09 tiden så jag väckt hjärtat med frukost på sängen. Vi tog det lugnt en stund sen satte vi oss och beställde bilder och lite sådant skoj. Vi har en del ramar vi vill fylla nu så vi kan få upp dom på väggen, hoppas dom kommer innan vi åker ner till Trollhättan på torsdag! Vid 14 tiden efter lunch tog vi packningen och drog oss mot träningen. Körde en riktigt jobbig WoD idag:

 2 rounds for time

30 boxjump

19 deadlift , BW ( 65kg)

86 sit-ups

2 legless ropeclimb ( körde pistols)

25 HSPU 

400m robb

 

Helt slut men underbart ändå! // Nu är vi hemma och har fått mat i magen så ska strax hoppa in i duschen och göra mig klar för sängen. Hoppas ni haft en bra start på veckan. Hörs imorgon, godnatt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas