alexolausson

-New in

ph: jag -  Köpte mig äntligen mina knäskydd och dessa hittade jag på XXL för 179:- styck. Dom är riktigt bra. Har 3-5mm tjocklek på dom. Så ni som sysslar med Crossfit, samma mått och produkt, dessa är fantastiska. Ser ni även vilka pärlor jag har skaffat? Hängselbyxor, så otroligt söta och jag älskar dom. Från H&M 299:- rekommenderar till tusen.

 

Jaha och vart tog jag vägen denna gången då? Jo idag hände någonting riktigt obehagligt som jag var ett gallstensanfall, fyfan säger jag bara. Allting började med att jag fick ont i bröstryggen men av någon anledning trodde jag bara att det var ömma, trötta muskler, med andra ord träningsvärk, men den gick det runt till magen, under bröstet. Vi försökte med värmekudde och allt möjligt, tillslut kom tårarna och skriken, kramper, har nog aldrig haft så ont i hela mitt liv tror jag. Snurrig och illamående fick vi kämpa oss ut i bilen och åka raka vägen till akuten. Fick ta lite prover och sådant, men det visade inget onormalt så det var antagligen gallan. Åkte hem och stensomnade en stund, sen har vi bara legat i sängen och tagit det lugnt, var iväg en sväng och kikade på cykel. Så imorgon ska vi åka och köpa en cykel till hjärtat och köpa smådelar till min så vi kan åka ut och cykla äntligen :D

Nu på kvällen har vi ätit middag tillsammans och lite smått och gott, sitter även och kollar fotboll och tjötar lite nu. Så härlig lördagkväll. Vad har ni gjort idag då? Förhoppningsvis har ni haft en bättre lördagsförmiddag mot vad jag hade haha! Nu ska jag vara social med dom andra och ta vara på kvällen. Vi hörs imorgon. Godnatt. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas