alexolausson

Morgonturen

Några bilder från i fredags när vi åkte ut till Lexie en sväng då hon skadat foten och inte kunde ta sig någonstans. Vi drog med oss like glass och godis, hon stod för nyplockade jordgubbar som var godare än någonsin. Stannade där i några timmar innan vi rullade hemåt  igen. 

 

Godmorgon på er. Har ni sovit gott? Idag lyser solen och himlen är äntligen klarblå igen, och vad jag ska se så ska det vara liknande hela veckan, jag jublar. Idag är planen att vi ska åka och träna, S skaffade ett nytt gymkort igår så nu har vi varsina ställen, S tränar på Nordic Wellness och jag i en box i sollentuna, Crossfit Norrort. Dock är det semesterveckor nu i två veckor så det blir egenträning utan coach, därför tänkte jag idag köra ett rent cardiopass på cykel och rodd. Perfekt att bränna lite extra nu efter lite godsaker i helgen. Var även ute och sprang en sväng imorse samt stretchade vid vattnet, riktig härlig start.

 

Senare idag har vi ingenting planerat men om jag får bestämma så tar vi våra nya snabbåk ( cyklar) och tar en tur med dom :D Älskar min nya cykel så jag får aldrig nog av den! Men nu ni, nu ska jag tvinga upp hjärtat så vi kan lägga oss i solen i någon timme innan det är dags att träna. Tänkte försöka träna i lagom tid idag så vi kan spendera eftermiddagen utomhus sen :) Ha en bra dag! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas