alexolausson

New in

ph: jag - köpte nya handledskydd/lindor igår. Dom är från gymgrossisten, ligger på 259:- kr och funkar hur grymt som helst, älskar dom och idag ska dom få jobba riktigt mycket!

 

Godmorgon på er. Idag är man inte pigg iallafall, känns som jag ska somna när jag bara sitter här.. Sååå trött. Somnade och vaknade hundra gånger om inatt. 06.45 gav jag upp och trampade mig upp ur sängen. Nu sitter jag halvklar i soffan och ska strax fixa klart mig och dra till skolan. 

 

3 timmar Naturkunskap idag. 11.30 ska jag till läkaren och därefter blir det ett gympass med älsklingen, denna gången testar vi hans gym istället, lite skönt med omväxkling :) Idag blir det bröst och tricep, kanske någon bicep också, avslut av cardio. Tänkte haka på lite intervaller och sådär innan passet också. // Efter träningen ska vi hem och göra lite middag, en smarrig sallad blir det idag, och ikväll blir det bio, tada, kan man få en bättre tisdag? Nej jag tror faktiskt inte det. Men nu får jag göra mig iordning och sen rusa iväg så jag hinner i tid. Ha en kanontisdag. Hejdå.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas