alexolausson

Frukosttips

ph: jag 

En utav min och S frukostar. Bananpannkakor till  mig, vanliga pannkakor till S med bär och kvarg, så smarrigt och lyxigt. Lite skönt att välja bort gröten vissa morgnar. Perfekt när man vill lyxa till det ( bananpannkakorna - två ägg och en mosad banan, vispa och stek i olja eller kokosfett ) 

 

Hej på er. Även denna dagen har ett slut som alla de andra. Det har varit en lång dag. 10.55 imorse hade S tandläkartid och därefter blev det till att strosa runt i butiker, äta lunch och sedan åkte vi in till stan, köpte en ny näspiercing till mig, kollade fler affärer, vi hade även då mött upp Lexie och vi tre slutade på ett café någonstans jag inte vet vart, haha ( när man är i stockholm och inte alls fattar vilka ställen man varit på haha). Det var även där ( efter att vi bestämt oss för att hoppa träningen idag på grund av energibrist) vi bestämde oss efter många om och men att ta oss till gymmet ändå. Sagt och gjort, armpass och lite cardio i slutet, Lexie köttade på med intervaller på rodden innan vi traskade hem, skam den som ger sig, denna Lexie vet precis hur man krigar! Imponerande! 

Nu har vi precis duschat, ätit och ska nu krypa ner i sängen. Imorgon är det ännu en tidig morgon. 11.00 åker vi till gymmet för ett cardiopass men därefter ska vi faktiskt vara hemma hela dagen och ja, jag kan lova att vi båda kommer däcks när vi kommit hem, såååå trötta efter dagar i fart! Får vila upp oss till helgen.. Vad vi ska göra då får ni se i helgen, kan säga att ja...det har med träning att göra;) Godnatt på er.  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas