alexolausson

Dags för ett sista pass för året

Ännu ett pass från boxen i Stockholm. Ett riktigt jobbigt sådant. Men idag kör jag mitt sista pass för i år men denna gång i Trollhättan. 

Känner mig inte alls redo för att lämna staden och åka uppåt igen, känns inte riktigt som det jag vill nu. Hade biljetterna hem varit lite billigare än över tusen kronor så hade jag alla dagar i veckan åkt hem på söndag igen.. Men icke. Nu längtar jag som en tok efter 17 februari. Den dagen packar jag ihop och ännu en gång åker hem. Det är verkligen jobbigt att ha flyttat långt bort från familjen, som jag alltid sagt. Det är aldrig lätt att lämna sitt hem, men man växer upp och alla gör det en dag. Jag vet att storstaden har fått mig att växa, jag önskar bara att familjen var lite närmare. Men försöker se fördelarna också. Dom kan komma upp till mig så fort jag och älsklingen har fått våran lägenhet, vi kan uppleva saker bort från vardagen, och jag får chansen att sakna dom vilket gör att det är underbart att komma  hem till dom igen. Ni förstår hur jag tänker?


Godmorgon på er kanske jag ska säga också. Redan fredag, sista fredagen för detta år. Det ska bli skönt att bocka av 2016. Jag ska skriva mera om året imorgon. Vad som hänt, gott och ont. Nu blickar jag fram mot 2017 och hoppas innerligt att detta blir mitt år, att mina drömmar slår in. Men nu tänkte jag, efter en smarrig frukost, byta om och kila iväg till gymmet. Nyligen knäppt igång en maskin tvätt så ska försöka vara tillbaka när den är klar. Sen blir det till att packa, äta lunch, kila bort till mormor en sväng, städa, middag och sen bege sig mot tåget som går vid 16, tänkte svänga förbi mamma på jobbet också för att säga hejdå. Men nu måste jag rusa, annars sumpar jag tidsschemat ;) Hejdå sålänge.  

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas