alexolausson

solid fitness challenge #1

Sådär då, på grund av krångel så kom inte bilderna upp idag, men tadaaa, här är några. Gör som jag brukar och laddar upp några igången istället för allt på samma gång :) Så här är ifrån helgens ' solid fitness challenge 2016 '. Det var sååå sjukt kul att se och så taggande för en själv!  

ÄNTLIGEN så är denna arbetsdag slut. Det har varit så himla kul MEN ack så trött i huvudet man blir. Men nu är det endast en dag arbetsdag kvar, 9 timmar och sen åker vi neråt mot Trollhättan igen, äntligen ska jag få träffa familjen, så jag saknat dom. Vi åker denna gången ner för att fira farmor som fyller 70 år. Får väl se hur lång tid det tar ner efter en lång arbetsdag dock, haha! Kanske får stanna varannan mil så jag inte blir någon trafikfara haha! / Om en stund ska vi få i oss lite middag och sen packa ner allting i träningsväskan för ett sista pass i boxen för denna veckan eftersom att det i helgen endast blir löpning OM jag håller mig frisk, för tro på fan att förkylningen är tillbaka och även denna gång så har jag lite ont i halsen. SUCK!  Men annars är det, jag trivs på nya jobbet och träningen får framåt, hösten börjar rulla in den också så jag tänkte faktiskt denna gången dra med mig stickade tröjor upp till stockholm, för när som helst är det nog dags för att använda dom, samt skorna, men vi får väl se. Låt det vara sommar så länge det bara går känner ju jag. 

 

Men nu måste jag rusa och börja packa lite så jag hinner göra någonting nu innan träningen. Ha det så bra så hörs vi sen. Håller på att fixa fler bilder också så håll ut.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas