alexolausson

Middag - TIPS

Här har ni bilder från min och Sony's middag härom dagen när vi fick känslan för grillning ;) Såååå smarrigt och jag måste erkänna att Sony är en riktig kung vid grillen. 

 

Jag och S har verkligen fått feeling för mat just nu och luskar fram lite recept då och då, vilket gör det väldigt roligt för mig då jag kan skriva om det så från och med nu ska ni få recept på hur vi gör, ska vara smart och skriva upp också då vi som sagt bara gissar oss fram men än så länge har det blivit riktigt gott. Så ska jag visa er så får ni tips. All mat är åt de nyttigare håller för er som vill ha det men det är på samma gång " vanlig mat " som man kan göra på det som ofta finns hemma :) Perfekt va.

Jag är en person som typiskt fastnar för en rätt just för att den är  enkel att göra men jag märker att när jag varierar och testar nytt så är jag mycket piggare och har mer ork. Sen får jag också längtan efter att göra mat då det är så kul att testa nytt och nästan få experimentera lite :D Men andra ord kommer mina matlådor framöver bli snäppet roligare ;) // Igår hade vi 7 månader och vi spenderade dagen med att ta det lugnt. När jag kom hem från min promenad stod hjärtat och gjorde bananpannkakor i olika smaker till mig, vi åt ihop, pusslade lite ( ja vi har fastnat för pussel), sen lagade vi mat ihop, mysåt framför OS, när det var dags för middag slängde vi i maten i två matlådor, packade träningsväskan och begav oss ner till platsen han friade på för att äta i solen innan träningen. Hur mysigt tror ni inte det var? Perfekt dag. Avslutade med ett träningspass och sen lite kvällsmål innan jag slocknade i sängen.

 

Idag är det redan onsdag och vi sitter som vanligt nu mera och kollar OS och pusslar för fullt. Snart är pussel nummer 3 klart. Vi ska om en kort stund bege oss ut i rusket för att hämta ut ett paket som jag fått hemskickat hit, nyfikna på vad det är? Ska fota dom och sådant senare så får ni se. Sen ska vi väl börja med lunch och middag så det är klart för dagen. Annars blir det en lugn dag, förkylningen är snäppet värre så blir nog en till kopp te sen också ;) Nu ska jag fortsätta pussla lite innan vi ska gå. Puss på er

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas