alexolausson

CROSSFIT och vardag

Fler bilder från Solide, och har ännu fler ;) Killen ni ser ovan är Amandus, även coach på Crossfit Norrort i Sullentuna där jag tränar. Sjukt duktig måste jag säga! 

Godmorgon på er. Nu är vi tillbaka i Stockholm efter en underbar helg nere i Trollhättan hos familjen. Vi har slöat runt och i lördags firade vi fina farmor som fyllde 70 stora år. Det var superkul att få träffa släkten, skratta och tjöta och äta god mat! Perfekt helg. Vägen tillbaka upp på söndag var mindre rolig då det regnade hela vägen, blev mörkt väldigt snabbt och lastbilar som inte alls kunde köra snällt, men fram kom vi ;) Somnade typ direkt när vi kom hem, vilket behövdes. Nu är det en ny vecka och det menas med jobb, jobb och träning ;) Idag börjar jag även jobba hos Stockholms top gymnastics, vilket ska bli super kul. Så idag efter jobbet på förskolan springer jag hem, byter om och sen rusar jag iväg till gymnastiken och leder fram till ikväll, med andra ord får jag lägga om mina vilodagar från träningen igen ;) Men men, så är det i verkliga livet. 

Släppte av Lucas vid tunnelbanan för ett tag sedan då han skulle på läkarmöte, fett nervös och spänd över vad som sägs, hatar att jag inte kan vara med på möten :( Men jobbet kallar... Tur att han har fina Maria som följer med honom! Nu måste jag byta om och sen rusa till jobbet. Ha en kanon dag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas