alexolausson

vart har jag varit?

ph: jag

Sallad, broccoli och lax med  smoothie till detta. Perfekt lunch 

Smoothie: Hallon, lite kokos, ytterst ylite soyamjölk och hallonyoghurt utan socker just för att få den lite tunnare. Mixa och klar.

____________________________________________________________________________________________________

Godmorgon, sovit gott? Det har jag. Kom hem vid 20.00 igår, åt, gjorde mig iordning och somnade vid 22.00 tiden. Vart har jag varit, vad har jag gjort då?

 

Lördag: Började med träning som vanligt. Det blev ett benpass:

Marklyft - 10x 4 på 60kg

Sumomark 10x 4 50kg

Knäböj 4x5 70kg

Utfallsgång med stång på rygg 10 x 3 vardera ben 40kg

Ett lättare pass med andra ord med avslut 20 minuter snabb gång i backe på bandet. Perfekt och svettigt! 

 

Vid 12.00 tog jag tåget till Göteborg där jag mötte upp min Nilo. Vi gick och åt lunch vapiano, 10/10 säger jag bara!  Satt där ett par timmar och efter det trampade vi oss bort till Universeum, jag växer verkligen aldrig ifrån det stället. Kollade in alla våningar, gick runt i regnskogen, kollade på djuren, big love! Sen åkte vi hem till honom och myste, pratade, skrattade precis så det ska vara. Senare på kvällen fick vi för oss att tacos skulle passa bra i magen, sagt och gjort! Sen blev det en stund framför tv innan vi la oss i sängen pratade en lång stund in på natten. 

 

Söndag: Klev upp...någon gång, minns inte när men något var klockan iallafall och gjorde då frukost. Vi hann även med en lång promenad ute i skog och nya vägar ( för mig haha), hur underbart som helst! På kvällen blev det fruktmys framför tv;n innan vi åkte in till stan där jag tog tåget hem, och nee.. jag ville inte alls åka tillbaka. Det var längesedan jag var så lugn och mer eller mindre tänkte så lite, ingen stress, press, måste. Helt perfekt. En bättre helg med andra ord. 

 

Nu är jag tillbaka och verkligheten ligger i fokus. Gick upp strax efter och då stod nya jobbet i fokus. Så nu har jag även äntligen fått schemat för iallafall två veckor framöver. Sen studenten har ja jobbat som timanställd och inte alls vetat hur schemat sett ut så det är riktigt underbart att veta, kunna planera och sen också känna hur drömmen kommer närmare mig! Nu efter min supersmaskiga lunch så ska jag plugga lite, har också hunnit planera veckans träning, alla måsten och liknande. Skulle också till Naprapaten idag men på grund av jobb fick jag avboka det och ta det längre fram! Men så kan det vara ibland. Dags att ta tag i resten. Vi hörs sen :) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas