alexolausson

Tags för party

ph: jag 

 

Han är sååå taggad på party;) Haha. Nej men sanningen är att denna bilden knäppte jag igår men min dator vill inte hitta minneskortet därför kan jag inte få över bilder just nu:( Hade fotat tattoo och lite vad jag gjort nu. Jobbade till 14.00 idag och sen trampade jag vidare i lite affärer och därefter åkte jag hem. Körde mage - styrka alltså i 25 minuter och powerwalk i 30 minuter. Lite kortare pass men intensivt då jag inte pausade. Efter blev det lite middag med mamma och sen slapp i 10 minuter i soffan med en kopp kaffe som verkligen behövdes. 

 

Nu har jag duschat, rakat benen, skrubbat kroppen, lackat naglar och packat in håret. Har fått lite smink runt ögonen och sådant. Nu sitter jag i mjukiskläder och har packat väskan inför en tur till Uddevalla. Maja och Johanna kommer när som helst och hämtar upp mig, ska snabbt förbi pappa och hämta dricka och därefter åker vi till Saga för fix och förfest;) Sen beger vi oss mot GG i Uddevalla. Fan vad roligt vi ska ha det. 

 

Vi hörs imorgon då jag kommer sent inatt då min fantastiska vän och även Robin hämtar mig inatt. Puss hej. Tar med mig kameran till Saga så ni ska få se mera imorgon. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas