alexolausson

Någon som instämmer?

Jag HATAR touch. Jag har lagt mobilen bredvid mig varje gång nu och för varje gång har jag lyckats få den under benen. Än så länge har jag ringt upp 4 personer. DÖ TILL TOUCH ALLTSÅ!

man kan inte älska allt


ph:jag-cambild


Uh, nu har jag en ny telefon igen, denna gången en HTC men det är ju touch, hatar touch:( Kan inte skriva på dom för det är för jobbigt, vill ha mina hedliga knappar, trivs med dom ju.... Aja. Har iallafall varit hos pappa nu en stund, pratat lite med älskling också och han kommer hit om ett tag. Funderar på om vi ska åka och hyra film ikväll, det skulle ju kunna vara riktigt mysigt. Sånt behövs faktiskt. Ah, får höra med honom senare. Nu ska jag kolla på Big Brother, hejdå.
over and out

mot far


ph: jag - nej jag är inte alltid normal


Ska strax trampa mig hem till pappa för att hälsa på lite, alltid lika kul liksom:) Ska visa honom vad jag köpte för nytt på Överby här om dagen också. Kom nyss på att om cirka 1 månad och 2 veckor så sitter jag nu på flygplatsen och väntar på att planet ska komma in så vi kan åka till Grekland. Shit vad jag längtar nu! Är så taggad så jag skulle kunna åka och handla in ALLT som jag behöver med mig exakt just NU!! Herre! Nej nu måste jag trampa mig till pappa. Hejdå.

outfit

ph: jag

Västklänning - H&M, converse - Stadium, Skinjacka - H&M, Brillor - H&M

K*K TELEFON

Mobilen är sönder FUCCCCCCK! Det har blivit glapp i luckan men det ska jag nog lösa. Dock tror nog älskling att jag dissar honom starkt, men det gör jag faktiskt inte :( Ska träffa honom sen iallafall så det så! Ville bara säga det. Jag dissar er inte, mobilen är bara sönder och detta löser jag på en halvtimme :D Hejdå.

gymmet → mat → städa rummet → KLAR


ph: tumblr
collage: by me

Två timmars träning avklarad nu. Fytusan så underbart det var. Tränade mage, rygg, ben och armar, lite kärlekshandtag också. Efter det blev det en sallad som åkte ner i magen, mums. Har nu sittit en liten stund och kikat på Big Brother och snart är det dags för att  börja städa rummet, damma och lite sånt skoj. Längtar tills jag får hoppa in i duschen, iiih. Dags att snabba sig.Hejdå.
over and out

motivation

Gomorgon på er. Känner mig helt död idag men men sånt är livet ibland. Igår var jag iallafall på N3 med älskling, Ahlin, Matilda och Lisa. Det var rätt segt om man säger så. Idag ska jag iallafall hitta på lite. Har precis ätit lite mumsig frukost så snart ska jag iväg och träna lite tänkte jag. Skönt att röra sig lite och jag var ju inte där igår:) Sen ska jag städa rummet från grunden, det ser ut som fan nu, usch! Sen kommer älskling hem någon gång mot kvällen så ska träffa honom idag också, han sover här eller jag hos honom, sånt som märks:) Nu måste jag dra mig så jag hinner med saker och ting. Hejdå.
over and out

vi räknar det som bortglömt


ph: jag

Hej! Kom hem för en stund sen men det blir kortvarigt hemmabesök;) Skolan som vanligt, har repat hela dagen så nu sitter det! Efter skolan blev det Subway med älskling och sen hemåt. Har inte gjort så mycket hemma så nu ska mor min köra mig till älskling. Någon gång innan sju så ska vi ta brädorna och rulla bort till N3 på en liten konsert;) haha. Vet dock inte när jag kommer hem men det märker ni. Hejdå och ha en fantastisk fredagskväll.
over and out

bloggen knasar sig - ni får bättre inlägg och bilder sen

Gomorgon eller vad man ska säga. Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja igen. Uh, vi ska välja våra tillval nu och jag har valt matte B, herre min skapare. Men vad fan kommer ju inte lättare på högskolan sen så det är väl bara att kämpa nu:) Dock börjar jag inte med det förens i 2:an. Sitter också och funderar på vart min pojk håller hus, han är ju inte där han ska vara iallafall. Får ta och ringa honom tror jag. Efter skolan idag blir det till att stanna kvar ett tag i skolan eftersom att vi ska repa inför konserten vi har på måndag:) sen är det dags för att träna och vara med pojken ikväll om han kan. Hejdå.
over and out

klänningsväst


ph: syster

Köpte en klänning / väst förut som är till för både träning och vardag. Det är ju hur praktiskt som helst. Klockrent köp. H&M 199:-
over and out

kvällsmys


ph: lillasyster

Lite mys såhär på kvällen efter träningen. Äggmackor, juice och lite naturgodis att knapra på, underbart gott. Fick tränat en timme vilket kändes i kroppen må jag lova. Kanske inte var så smart eftersom att jag börjar bli sjuk, menmen man måste hålla igång. Ska lägga mig och kika på Big Brother nu. Hejdå.

utan tvekan


ph: jag - cambild


Då var det dags att sätta sig i bilen och dra sig ut till Överby, pengarna i handen och guldkortet i högsta hugg;) Haha. Efter det åker jag till gymet, så hejdå. Hörs ikväll:)
over and out

som det låter

ph: arkivet

Hej! Kom hem för typ en halvtimme sedan. Har skrivit lite och bara suttit och stirrat. Om ett tag efter att jag fått mat i magen så ska jag dra mig ut till Överby för att kika på lite roliga prylar sen är det dags för gymet en timme eller mera. Dagen är förövrigt inte mera än okej, skulle just nu bara kunna somna och vakna imorgon någon gång på dagen. Men men, det går inte, för mycket  att göra. Så nu ska jag sätta igång med mat och sådant. Hejdå.
over and out

lyssna på mig

image description
ph: Max Heltorp - Längtar tillbaka som bara den


Gomorgon på er. Har precis ätit upp in gröt och ska nu fixa klart mig fort på 5 minuter, sen är det skola som gäller. Efter skolan ska jag hem och sen direkt till gymet tänkte jag om inte vädret är helt fantastiskt för då får jag ju träna senare:) Vad ska ni hitta på idag i solen?
over and out

svar på kommentar

Kim potter om Tre veckor rökfri:
Duktig!:)
IP: 83.182.119.206
Oj det var länge sedan. Visst är jag duktig;)