alexolausson

Dags för sömn

Sitter i soffan, kikar på gamla Big Brother avsnitt och gosar i älsklings tröja. Ska faktiskt hoppa i sängen och knäppa på en film som jag förhoppningsvis somnar av. Det är dags så att jag kommer upp i tid imorgon. Gonatt på er:)

Hat

Jag tycker det är så jävla tråkigt och det gör ont att bli behandlad som skit dagar in och dagar ut. Jag borde inte skriva det här på bloggen men jag orkar inte bry mig längre. Är det bara ett tonårsbeteende du har eller är det såhär du kommer vara. Du ska veta att det är inte kul längre att du ständigt har ett sådant sätt mot mig, du gör mig riktigt ledsen och för mig känna mig dålig och falsk som du sa att du var. Som jag sa, jag borde inte skriva det på bloggen, inte såhär öppet men du har sårat mig tillräckligt nu så jag lägger inte energin på att hålla det inom mig längre. Jag ställer upp för dig hela tiden, lånar ut dina saker, låter bli att bli sur när du tar mina saker utan att jag vet det, låter dig vara även när du gör sönder mina saker som tex mina skor du fick låna för att jag ville vara snäll mot dig. Du får mig att känna mig helt jävla värdelös och det var därför jag höll mig på sidan i några dagar. För att du skrattar mig i ansiktet när tårarna rinner. Jag hoppas att detta bara är en tonårsbeteende för detta klarar jag snart inte av längre, jag sjunker till botten och dit vill jag inte igen. Det är som om alla rullar ut röda mattan för dig, kysser dina fötter och bär dig dit du ska men ändå visar du inte tacksamhet. " Säger jag att du inte får låna dom får du väl damp på mig" 
- Ja det får jag.
Vad är det för något. Jag är alltid rädd för att säga saker till dig för du blir sjukt arg på mig då även om jag har rätt i det jag säger, och det är väl inte okej, att jag känner mig rädd? Det är så jävla fel. Nu är jag så trött på dig att jag vet inte hur jag ska göra. Du har fått mig att slå sönder en vägg, göra sönder glas, sparka i saker, slå sönder mina händer, men ändå stannar du inte upp. Ändå tänker du inte efter. Du säger att jag är falsk och  dålig för att jag inte gör allt du säger åt mig att göra. Hur kan du säga så när jag i slutet gör allt du säger, när jag äntligen lyder dina order, hur kan du? Jag har gått igenom ett helvete, kämpat för att stå upp idag och när jag äntligen står så bryter du ner mig när du egentligen ska hålla upp mig. Jag förstår inte, jag förstår inte heller varför ingen sätter en punkt på det beteendet för det är inte bara jag som reagerat. Kom på varför. Ni andra är så sjukt fega, så jävla rädda för allt, så ni fortsätter bära henne dit nu vill. Fyfan är mitt sista ord..Fyfan

möjlighet

Det känns som om kvällen aldrig tar slut. Tänkte faktiskt att jag skulle gå ut på en promenad och sedan hoppa ner i sängen, ska ju upp tidigt imorgon. 07.30 hoppar jag in i bilen och rullar till gymmet. Imorgon kommer Matilda hit också, vet inte vad vi ska göra men det märks väl imorgon det:) Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mera nu, så jag avslutar detta inlägg så kanske ni får ett gonatt inlägg sen. Hejdå.
 

tråkig kväll

Tänk att befinna sig här ↑
Skulle inte tack nej. Denna kvällen är riktigt kass kan jag ju lova er, riktigt kass. Skulle vilja åka iväg någonstans nu faktiskt, göra någonting annorlunda. Blir ju deprimerad här och rätt irriterad. Aja, allt går inte som man vill, allt är inte alltid 100 % bra, men vad ska man göra åt det, bara att vänta på att det ska bli läggdags så man kanske kan vakna upp och ha det bättre. Vi får väl se hur Alex humör är imorgon då;) Kärring på denna kväll. Förlåt för griniga mig men så kan det bli. Hejdå,
 

Det hänger i luften

ph: jag - cambild
 

Hej. Gu vilket värme det är ute, hemskt faktiskt för det är så himla kvavt:( Åskan hänger i luften. Jag hoppas verkligen på att det brakar loss totalt snart så att solen kan komma fram snart. Har iallafall varit iväg en sväng och tagit en kaffe med Matilda och Lisa, riktigt mysig. Tjötat en massa har vi också. Sedan skulle de iväg på fest eller liknande så jag drog mig hem, sånt har jag inte tid med, eller lust vill säga, haha;) Nu sitter jag iallafall i soffan och har super tråkigt och pratar lite med älskling. Ska nog knäppa på en film och ta det lugnt. Hejdå.
 

outfit - 30 juni

Skor : Nelly.se - 450:-
Shorts: Bikbok - 300:-
Klänning ( uppvikt): Nelly.se - 399:-
 

En fin vän

Det finns många människor jag tycker väldigt mycket om, men på många olika sätt. Som min bror, jag älskar honom som min älskade storebror. Som Max, jag älskar honom för att han är världens bästa pojkvän. Det är inte  dom jag ska säga någonting om nu, utan det är om min fin vän Matilda. Vi delar mycket, många hemligheter, minnen skratt och tårar. På kort tid har vi kommit närmare varann och jag älskar det. Som jag sa till henne. Innan jag träffade henne + de lilla gänget (pojkarna) så kände jag inte mig själv, var tveksam, osäker och rädd. Nu har jag hittat mig själv, jag har hittat den rätta " sidan ", här trivs jag. Matilda är en tjej jag kan ringa vilken sekund som helst. Bara prata allmänt eller om någonting speciellt, hon lyssnar alltid och pratar tillbaka. Hon ställer alltid upp, hon säger det inte bara utan hon gör det verkligen. Hon säger alltid vad hon tycker och tänker, och med henne vågar jag alltid vara mig själv. Jag backar inte för någonting. Det roligaste av allt är att vi hittar alltid på någonting kul, vi skrattar alltid tillsammans. Även när någonting tråkigt har hänt så står leendena och skratten på topp. Jag finner inte ord för att beskriva hur bra denna tjej är, en sådan fin vän vill ALLA ha. Ni som inte träffat henne har missat någonting..Påriktigt. 
 
 
Älskar dig min vän!♥

Musik