alexolausson

Ibland är han charmig - bild i repris

image description

Hej. Sitter på baksidan med pappa och grannarna och har mysigt. Snodde pappas telefon lite fort. Har varit ute med mamma och hunden i skogen och vid sjön i några timmar. Ska strax springa iväg till bussen för att möta upp älskling i stan. Sover hos honom inatt så jag uppdaterar imorgon igen:) ha en bra fortsättning på Valborg, festa lugnt, drick med måtta. Hejdå.
Over and outt

lägg mig i din famn, jag trivs med dina armar runt om mig

Nu har älskling åkt hem och det är super tråkigt. Har duschat och precis sminkat klart mig, så strax ska jag fixa håret sen åker jag och mamma till något mysigt ställe och äter. Blev till att käka ute idag. Ikväll efter att älskling varit på bio så ska vi också äta ute, och sen kika på brasan dom tänder på valborg:) Ska sno med kameran om jag inte glömmer den och ta lite bilder så jag kan visa er vår brasa i Trollhättan, lika mysigt varje år även om jag aldrig kollat på den, hahaha. Nej nu måste jag snabba mig så vi får mat i magen någon gång. Hejdå.
over and out

valborg's hälsning

Hoppas ni får en toppen Valborg. Jag ska tillbringa min valborg med älskling, fast han ska ha match någon gång också. På kvällen så har ska jag, Jenny, brorsan och kanske älskling springa ner till Spikön och kolla på brasan när den brinner:) Det ska bli mysigt. Vad ska ni hitta på, festa, äta ute, eller kanske bara ta det lugnt? :) Ha iallafall en toppen valborg för det ska jag ha!
over and out

Här kommer filmer från dagen. Tre danser som jag fastnat för