alexolausson

GOTT NYTT ÅR!!!!!!


Hejdå 2011, välkommen 2012. Tack till alla som delat detta underbara år med mig!!!!
OVER AND OUT FOR THIS FUCKING YEAR

Nyår - tidsinställt inlägg


ph: jag

Nu sitter nog alla på plats hos älskling för att äta den dunderbara maten vi lagat:) Eftersom att detta är tidsinställt så vet jag inte exakt vad vi gör. Bilder ska jag tvinga Molly (älsklings syrra) att ta så vi har en massa minnen och så att jag kan dela med mig av min nyår till er så småning om när jag har tid:) Jag kommer ju som sagt inte blogga någotning efter detta. Ikväll/inatt så lägger jag bloggen vid sidan om och bara njuter av slutet på 2011 och början på 2012! Parta lugnt, Hejdå:)
over and out

nyårslöften

Nu sitter jag och kommer på lite nyårlöften. Har ni  några, brukar ni kunna hålla dom? Berätta i en kommentar, jag är så himla nyfiken nu!
Här har ni mina:
 1. Sluta röka
 2. Sköta skolan
 3. Söka solo sång
 4. Börja street/hiphop dance ( jag och rebecca anmälde oss igår)
 5. Söka jobb
 6. Tatuera mig igen
 7. Börja träna riktigt
 8. Börja äta nyttigare
 9. Spara pengar och sluta slösa
 10. Lämna det gamla bakom mig och börja om på nytt
 11. Inte låta någon trampa på mig
 12. Visa mig psykiskt stark för det är just vad jag är

Nyårsoutfit


ph: jag

Nyårsoutfit: Skor - Din sko, tights - H&M, Klänning - Vila

Tänkte slänga på min en tröja över från Gina Tricot också när jag är ute och kollar på raketer.
Vad tycker ni om min oufit?:)

13timmar

ph: Max Heltorp. Försöker gå in skorna jag ska ha ikväll,haha.

Äntligen börjar klockan röra sig framåt. Nu kommer Alexandra snart hit och tar en cigg lite fort innan hon åker på ärenden:) Tänkte att jag om en liten stund skulle hoppa in i duschen också så jag inte behöver stressa som en tok sen, vilket jag säkert kommer göra ändå för jag är så otroligt seg, hahaha. Nu ska ni få veta vad vi ska göra.
Jag, Ahlin, Chrille och Alexandra ska hem till älskling och göra middag, sen kommer det lite folk dit. Det ska bjudas på minne, skratt, och en massa tjat. Där är vi fram tills 11 tiden då vi trampar oss ner till stan för att kolla på alla raketerna vid tolvslaget. Sen är nätten ung och vi far iväg till obestämt ställe:).
Jag har inte med mig kamera men älskling syrra skulle vara hemma eller någonting och där dyker nog hennes kamera upp då och då:). Nu ska jag ta på mig lite varmare kläder och springa ut. Hejdå.
over and out

tråkiga timmar

Jag har så otroligt tråkigt och har ingenaning om vad jag ska göra. Har varit ute och tränat nu, jag har plockat upp i rummet, ska bara dammsuga vilket jag inte kan göra förens mamma vaknat, jag har läst där med så är boken snart slut, jag har bloggat och kollat allting jag ska. Alexandra kommer och hämtar mig om kanske 5 timmar då vi ska hämta upp Ahlin och Chrille också för att åka till älskling och vi ska handla inför ikväll. För att dryga ut på det lite så kommer snart / om en stund ett inlägg om nyår då jag också vill veta vad ni ska hitta på för någonting kul :)
Hejdå
over and out

den ena foten framför den andra

ph: jag

Sådär, nu är klokan 08.47 och det är dags för mig att ta en spring tur ute i kylan :)
over and out

Moa Lignell